13 oktober 2023
0 Reactie(s)

13 oktober 2023

Siemon richt zich met Infiniband-lidmaatschap steeds meer op high speed-connectiviteit

In een recente aankon­di­ging heeft The Siemon Company, een leveran­cier op het gebied van netwer­k­in­fra­struc­tuur­op­los­singen, haar lidmaat­schap van de Infini­Band Trade Associ­a­tion (IBTA) bekendgemaakt. 

De IBTA, opgericht in 1999, houdt zich bezig met het onder­houden en bevor­deren van de Infini­Band Archi­tec­ture-speci­fi­catie. Deze is bedoeld om datacen­ters en andere gebrui­kers toegang te bieden tot high speed-connec­ti­vi­teit. Hiervoor heeft men onder andere de Infini­Band Archi­tec­ture- en de Remote Direct Memory Access (RDMA) over Converged Ethernet (RoCE) speci­fi­ca­ties ontwikkeld.

Gary Bernstein, Senior Director of Global Data Center Sales van Siemon stelt dat het lidmaat­schap een erken­ning inhoudt van de cruciale rol die Infini­Band speelt bij het voldoen aan de groei­ende eisen van nieuwe techno­lo­gieën. Denk aan AI en accele­rator cards voor grafi­sche en high-perfor­mance compu­ting (HPC) toepassingen.

De Infini­Band Trade Associ­a­tion wordt geleid door een stuur­groep waarin bedrijven als HPE, IBM, Intel Corpo­ra­tion en Nvidia zitting hebben.

Redactie@DCpedia

Redactie@DCpedia

0 Reactie(s)

Loading

0 Reactie(s)

0 reacties

Reacties gesloten

De reactiemogelijkheid is verlopen. (14 dagen)

Nieuwsbrief

Huidige abonnees: 34

Pin It on Pinterest

Share This