21 november 2023
0 Reactie(s)

21 november 2023

Hydrolix TrafficPeak nu beschikbaar op Akamai Connected Cloud

Akamai Techno­lo­gies kondigt aan dat Hydrolix is toege­treden tot het Akamai Quali­fied Compu­ting Partner Program. Traffic­Peak, mogelijk gemaakt door Hydrolix, is een beheerd obser­va­tie­plat­form dat draait op de Akamai Connected Cloud.

Als een Quali­fied Compu­ting Partner van Akamai levert het Traffic­Peak-platform van Hydrolix real-time toege­voegde waarde aan Akamai-klanten tegen een fractie van de kosten van andere datatech­no­lo­gieën. Met Traffic­Peak kunnen klanten pro-actief prestatie- en bevei­li­gings­pro­blemen detec­teren en aanpakken, nog voordat ze invloed hebben op de gebrui­kers. Traffic­Peak is moeite­loos te integreren, heeft aanpas­bare dashboards, kent goede query-presta­ties en heeft maar liefst 15 maanden automa­ti­sche retentie.

“We kijken ernaar uit om Hydrolix’s Traffic­Peak beschik­baar te stellen aan Akamai klanten en onze partners”, zegt Matt Berk, Vice Presi­dent, cloud compu­ting, Akamai. “Met Traffic­Peak kunnen onze klanten hun Akamai SIEM- en DataStream 2 data opnemen, opslaan en opvragen, recht­streeks via de Akamai Connected Cloud.”

Het Akamai Quali­fied Compu­ting Partner Programma is ontworpen om oplos­sings­ge­richte diensten inter­o­pe­rabel te maken met Akamai Cloud Compu­ting-services die toegan­ke­lijk zijn voor Akamai-klanten. De diensten worden geleverd door Akamai techno­lo­gie­part­ners die een grondig kwali­fi­ca­tie­proces doorlopen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig beschik­baar zijn om te imple­men­teren en schalen over het wereld­wijd verspreide Akamai Connected Cloud-netwerk.

Redactie@DCpedia

Redactie@DCpedia

0 Reactie(s)

Loading

0 Reactie(s)

0 reacties

Reacties gesloten

De reactiemogelijkheid is verlopen. (14 dagen)

Nieuwsbrief

Huidige abonnees: 34

Pin It on Pinterest

Share This