4 april 2024
0 Reactie(s)

4 april 2024

Cybersec Europe 2024 in Brussel groeit

Op woensdag 29 en donderdag 30 mei verwel­komt Brussels Expo opnieuw de grootste inter­na­ti­o­nale experten, visio­nairs, en innova­tieve spelers uit de wereld van cyber­se­cu­rity. Cybersec Europe is al drie jaar de belang­rijkste cyber­se­cu­rity-afspraak in de Benelux. Dit jaar ziet de expo het nog grootser. Met meer experts, exposanten en bezoe­kers is het voor profes­si­o­nals de ideale gelegen­heid om kennis en inspi­ratie op te doen, nieuwe oplos­singen te ontdekken, hun netwerk uit te breiden, en een sterke strategie uit te bouwen.

Net zoals cyber­aan­val­lers zich steeds beter organi­seren, moeten we ook op het gebied van cyber­se­cu­rity meer samen­werken. Vanuit die gedachte is Cybersec Europe sinds enkele jaren een vaste afspraak in de agenda van veel profes­si­o­nals. Het is de centrale expo waar innova­tieve techno­lo­gieën en visies rond cyber­be­vei­li­ging samen­komen. Ook in 2024 strijkt Cybersec Europe weer neer in Brussel. En dit jaar mag het nóg iets meer zijn.

Zo verhuist de tweedaagse expo naar Paleis 5, de grootste hal van Brussels Expo. Terwijl Cybersec Europe in 2023 zo’n 8.000 IT-profes­si­o­nals mocht verwel­komen, is er dit jaar ruimte voor liefst 9.000. De vertrouwde invul­ling van de expo blijft behouden: de meest toonaan­ge­vende techno­lo­gie­be­drijven komen naar Brussel om er hun nieuwste oplos­singen voor te stellen. Met ruim 300 exposanten zijn ook zij nog een stuk talrijker dan tijdens de voorbije edities.

Inspirerende sprekers

Behalve innova­tieve techno­logie staat ook inspi­re­rende exper­tise centraal tijdens Cybersec Europe. Dat maakt de expo tot een uniek platform voor profes­si­o­nals uit de hele wereld om ideeën uit te wisselen en de laatste trends te ontdekken. In cyber­se­cu­rity is het ook bijzonder waardevol om over een sterk netwerk te beschikken. De expo is dan ook de ideale plaats om contact te leggen met experts, onder­zoe­kers en inspi­re­rende leiders. Zo bouw je in één of twee dagen een netwerk uit waarbij je het hele jaar door terecht kan om vragen te stellen of ideeën af te toetsen.

Ander­zijds kunnen bezoe­kers ook interes­sante keynotes bijwonen van verras­sende sprekers uit binnen- en buiten­land. Daarvoor maken tal van experts met uiteen­lo­pende achter­gronden hun opwach­ting. Enkele mooie namen die op het programma van Cybersec Europe 2024 pronken: Marijke Verha­vert (Tomor­rowLab), Miguel De Bruycker (hoofd Centre for Cyber­se­cu­rity Belgium), Anasta­siya Tretyak (EY Belgium) en Ivana Butorac (Sopra Steria). Een volledig overzicht van alle sprekers vind je op de website van Cybersec Europe.

Mick den Dijker, Exhibi­tion Director van Cybersec: “Cyber­crime kent geen grenzen. Als er vandaag iets in de VS gebeurt, dan kan dit meteen ook in Europa uitbreken. Cyber­se­cu­rity is een wereld­wijde uitda­ging die we samen moeten aangaan. Net daarom is een inter­na­ti­o­nale expo zoals Cybersec Europe voor profes­si­o­nals van onschat­bare waarde. Zeker nu we te maken krijgen met risico’s rond AI en een ongekende stroom aan data, is het belang­rijk elkaar te blijven infor­meren. Met een nog grotere locatie en extra veel experts, willen we bezoe­kers de handvaten geven om een betere securi­ty­s­tra­tegie uit te bouwen en de kern van hun business optimaal te beschermen.”

Toegang tot Cybersec Europe is gratis. Regis­teren kan via de website waar je ook meer infor­matie over de expo terugvindt.

Redactie@DCpedia

Redactie@DCpedia

0 Reactie(s)

Loading

0 Reactie(s)

0 reacties

Reacties gesloten

De reactiemogelijkheid is verlopen. (14 dagen)

Nieuwsbrief

Huidige abonnees: 34

Pin It on Pinterest

Share This