3 oktober 2024
0 Reactie(s)

3 oktober 2024

Cerios versterkt positie in performancetesten en testautomatisering met de overname van PerformanceArchitecten 

Cerios kondigt de overname aan van Perfor­man­ce­Ar­chi­tecten, waarmee het bedrijf haar positie in softwa­re­kwa­li­teit, testau­to­ma­ti­se­ring en perfor­man­ce­testen verder uitbouwt. Met deze strate­gi­sche zet speelt Cerios in op de groei­ende vraag naar perfor­man­ce­testen, optima­li­satie van systeem­pres­ta­ties, monito­ring en oplos­sing van perfor­mance problemen in steeds complexere IT-landschappen. 

“Nu organi­sa­ties steeds afhan­ke­lijker worden van continu functi­o­ne­rende software, neemt de behoefte aan robuuste perfor­man­ce­op­los­singen toe”, zegt Freddy Verweij, CEO van Cerios®. Organi­sa­ties lopen vaker tegen de haperende kwali­teit van software aan en kunnen geen down time permit­teren van kernsys­temen. “Deze overname versterkt ons vermogen om complexe IT-vraag­stukken aan te pakken en biedt onze klanten en consul­tants toegang tot een ervaren team van testau­to­ma­ti­seer­ders en performancetesters.”

Met deze overname verste­vigt Cerios haar positie als complete partner voor softwa­re­kwa­li­teit. Cerios heeft een geïnte­greerde aanpak voor klanten en een complete oplos­sing voor softwa­re­kwa­li­teit, met verschil­lende exper­tises en geavan­ceerde oplos­singen onder één dak. Marc Koper en Erik Brouwer van Perfor­man­ce­Ar­chi­tecten voegen toe: “Onze exper­tise ligt in het continue verbe­teren van perfor­mance en testau­to­ma­ti­se­ring. Dit past naadloos bij de focus van Cerios® in het leveren van hoogwaar­dige testop­los­singen voor A‑merken.”


Deze strate­gi­sche samen­wer­king stelt Cerios in staat haar dienst­ver­le­ning verder te versterken. De exper­tise van Perfor­man­ce­Ar­chi­tecten in perfor­man­ce­testen, systeem­op­ti­ma­li­satie en testau­to­ma­ti­se­ring comple­men­teert de bestaande diensten van Cerios op het gebied van testen, beheren en analy­seren. Deze combi­natie stelt Cerios in staat om nog effec­tiever complexe IT-vraag­stukken aan te pakken en klanten te onder­steunen bij het optima­li­seren van hun softwareprestaties. 

Op de foto van links naar rechts: Erik Brouwer, Freddy Verweij en Marc Koper.

Redactie@DCpedia

Redactie@DCpedia

0 Reactie(s)

18 weergaven

0 Reactie(s)

0 reacties

Reacties gesloten

De reactiemogelijkheid is verlopen. (14 dagen)

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This