29 juli 2024
0 Reactie(s)

29 juli 2024

Vertiv introduceert nieuwe enkelfasige UPS-systemen

Vertiv intro­du­ceert vandaag nieuwe modellen van de Vertiv Liebert GXE met een vermogen van 1kVA tot 3kVA. Deze online enkel­fa­sige UPS-systemen met dubbele conversie voor 230V-toepas­singen zijn ontwik­keld om bedrijfs­kri­ti­sche appli­ca­ties aan de edge van het netwerk te onder­steunen. Met de toevoe­ging van deze nieuwe modellen is de Liebert® GXE-reeks nu verkrijg­baar in een complete vermo­gens­reeks van 1kVA tot 10kVA. Alle modellen kunnen direct uit voorraad worden geleverd in de EMEA-regio, Azië en Latijns-Amerika.

Bescherming tegen stroomstoringen

De Liebert® GXE 1 – 3KVA UPS is zowel verkrijg­baar in een compacte toren­op­stel­ling als in een flexibel conver­teer­baar rack-/toren­ont­werp en biedt een hoge effici­ëntie tot 91% in de online modus en tot 96% in de ECO-modus. De oplos­sing is voorzien van een batte­rij­be­heer­sys­teem dat de levens­duur van batte­rijen verlengt en daarmee de noodzaak voor vervan­ging minima­li­seert. Dankzij de output power factor van 0,9 kunnen meer actieve belas­tingen binnen een bepaalde ruimte worden aange­sloten. De dubbele conver­sie­tech­no­logie beschermt het systeem tegen stroomstoringen.

De Liebert GXE rack/toren-modellen bieden schaal­bare runtime voor toepas­singen die vragen om langere noodstroom­voor­zie­ning tijdens het uitvallen van het stroomnet. Dit is mogelijk door maximaal vier externe batte­rij­kasten toe te voegen. Daarnaast zorgt de ingebouwde oplader van 6 Ampère voor een snelle oplaad­tijd. De hot swappable VRLA-batte­rijen kunnen door de gebruiker worden vervangen zonder de hulp van speciaal opgeleid perso­neel of de noodzaak om de stroom uit te schakelen. Dit waarborgt een probleem­loze werking en draagt bij aan lagere onderhoudskosten.

Diverse extra’s

De Liebert GXE is voorzien van een intuï­tief LCD-scherm dat inzicht geeft in de status van het UPS-systeem voor een moeite­loze instal­latie en soepele bedie­ning. De unit biedt bewakings­mo­ge­lijk­heden op afstand. Hierdoor is gemak­ke­lijke toegang tot de IT-infra­struc­tuur mogelijk via de optio­nele Vertiv Liebert Intel­li­slot Unity Commu­ni­ca­tions-kaart. De Vertiv™ Power Insight-software kan ter aanvul­ling gratis worden gedown­load. Tot slot biedt Vertiv een uitge­breide reeks van onder­steu­nende diensten aan. Dit aanbod omvat garan­ti­euit­brei­dingen, Power Emerg­ency-pakketten en andere opties, afhan­ke­lijk van het land en het model van het UPS-systeem.

“De snelle opmars van digita­li­se­ring, inclu­sief AI en de toene­mende afhan­ke­lijk­heid van datadien­sten, maakt de conti­nu­ï­teit van stroom­voor­zie­ning van steeds groter belang voor bedrijven, zelfs aan de edge van het netwerk”, zegt Andrea Ferro, vice presi­dent Channel, IT & Edge Appli­ca­tions EMEA bij Vertiv. “De Liebert GXE biedt energie­zui­nige en betrouw­bare stroom­be­vei­li­ging en helpt kleine en middel­grote bedrijven om hun activi­teiten in deze gedis­tri­bu­eerde toepas­singen in de lucht te houden.”

Resel­lers in deelne­mende landen in de EMEA-regio kunnen in het kader van het Vertiv Incen­tive Programme (VIP) punten verdienen voor diverse activi­teiten, zoals de verkoop van de Liebert GXE en andere producten in Vertiv’s IT-channel­port­folio. Dit programma stelt partners in staat om beloningen in de wacht te slepen zonder te hoeven rappor­teren. Maande­lijks worden er bonus­punten toege­kend via het Vertiv Partner Portal. Partners kunnen zich daar simpelweg op aanmelden om de punten te verzilveren.

Redactie@DCpedia

Redactie@DCpedia

0 Reactie(s)

7 weergaven

0 Reactie(s)

0 reacties

Reacties gesloten

De reactiemogelijkheid is verlopen. (14 dagen)

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This